Sjuksköterska till kirurgisk slutenvård

Huddinge

Sjuksköterska till kirurgisk slutenvård, Huddinge


Karolinska Universitetssjukhuset, Medicinsk Enhet Bäckencancer

Brinner du för att utveckla framtidens sjukvård samtidigt som du själv får utvecklas i din yrkesroll? Då är det här arbetsplatsen för dig.

Vi är två engagerade omvårdnadschefer som söker ny medarbetare till vår fina medarbetargrupp på urologen. Trivseln och god stämning är viktigt hos oss, vi har högt i tak, vi stöttar varandra och alla tar ansvar kvalitén på den vård vi ger våra gemensamma patienter på avdelningen. Vi är ett team!

Om tjänsten

Vi är en kirurgisk slutenvårdsavdelning med inriktning Urologi som vårdar patienter före och efter operation samt patienter med akuta urologiska besvär som sökt via akuten eller mottagningen. Vi har en stor omsättning på våra patienter och medelvårdtiden är två till fyra dygn. Vi tar emot patienter med maligna och benigna sjukdomar som till exempel njurcancer, blåscancer, njursten och hematuri.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i par tillsammans med en undersköterska och ansvarar för cirka sex patienter. Du ansvarar för samordningen kring patientens vård i det interprofessionella teamet.

Utöver det kommer du arbeta med exempelvis:

 • Läkemedelshantering.
 • Urologiska katetrar, spoldropp & dränage.
 • Postoperativ omvårdnad.
 • Mobilisering.
 • Energi- & vätskebalanser.
 • Epidural smärtlindring.

Som sjuksköterska anställs du på 24/7-avtalet. Du arbetar i skift med i snitt två kvällar i veckan, samt två av fem helger.

Vi erbjuder

 • Tema övergripande introduktionsdag inom Tema Cancer
 • Individuell inskolning, anpassade efter din erfarenhet och kompetens
 • Kompetensförhöjning i form av internutbildningar
 • Vid intresse; möjlighet att arbeta med kvalitetsarbete.
 • Möjlighet till finansierad specialistutbildning

Du kommer att ha en stimulerande och varierande arbetsmiljö då vi har en stor variation när det kommer till både vårdtid, vårdtyngd och diagnoser. Där du får erfarenhet inom pre- och postkirurgisk omvårdnad. Du har goda utvecklingsmöjligheter hos oss och vi värnar om våra medarbetare.

Vi söker dig som:

 • Tar ansvar för det egna arbetet; gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.
 • Är engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet. Du håller dig uppdaterad inom den egna professionen och kring vad som sker i verksamheten.
 • Finner dig i en föränderlig vardag och förmår att anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • Har lätt för att sätta dig in i andras situation, lyssnar, förstår och visar hänsyn.


Kvalifikationer

Krav:

 • Svensk sjuksköterskelegitimation.

Meriterande:

 • Erfarenhet av sjuksköterskerollen i stort.
 • Erfarenhet av att arbeta inom urologi och/eller kirurgi.

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 1. CV
 2. Personligt brev (frivilligt)
 3. Yrkeslegitimation

Varmt välkommen att ansöka!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer

Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.