Sjuksköterska till Urologisk öppenvård

Huddinge
Ansök senast: 2022-09-30

Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer, ME Bäckencancer

Vi på Urologmottagningen i Huddinge söker en ny sjuksköterskekollega! Är det du?

Vi erbjuder

Du kommer efter individuell inskolning ingå i vårt engagerade och kompetenta team som vårdar patienter med olika urologiska sjukdomar. Våra huvudsakliga områden är blåscancer, njurcancer, neurourologi samt patienter med avancerad njurstenssjukdom. 

Om tjänsten

Vi som arbetar på K62 är sjuksköterskor, undersköterskor, uroterapeuter och urologer. Vi månar om ett gott samarbete med patienten i centrum. Vi har även sjuksköterskemottagning och telefonrådgivning. På Njurstensenheten behandlas patienter med avancerad njurstenssjukdom med Extracorporal stötvågsbehandling (ESVL). På enheten utförs även inläggning och byten av uretärstent. 

Arbetsuppgifterna på K62 är spännande och omväxlande, med möjlighet till rotation mellan våra enheter på mottagningen. Du arbetar i nära samarbete med vana kollegor och Urologer.

På mottagningen assisterar vi vid undersökningar och mindre transurethrala ingrepp och behandlingar. Arbetet är förlagt dagtid, måndag till fredag. 

Vi söker

Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som vill vara med att utveckla den urologiska omvårdnaden. Är trygg, stabil och prestigelös. Hjälper till där det behövs och vill ha trevligt på jobbet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska.
 • Yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet inom urologi och eller endoskopiskverksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer

Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Anställningens omfattning: Heltid
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Löneform: Månadslön
 • Antal lediga befattningar: 1
 • Sysselsättningsgrad: 100%
 • Ort: Solna
 • Län: Stockholms län
 • Land: Sverige
 • Referensnummer: 2022/6576
 • Kontakt: Gunilla Larsson, 08-58587675
 • Facklig företrädare: Vårdförbundet Trine Aronsen, 08-58587675, Vårdförbundet Sounise Koyene, 08-58587675
 • Publicerat: 2022-09-06
 • Sista ansökningsdag: 2022-09-30