Röntgensjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge

Huddinge
Ansök senast: 2022-10-17


Medicinsk Diagnostik Karolinska

Nu utökar vi vårt team och söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska och är intresserad av att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus. Varmt välkommen att ansöka!

På Radiologi Huddinge arbetar vi i högteknologiska lokaler med en modern maskinpark som är centrum för röntgen, intervention och operation. Vi har olika modaliteter såsom konventionell röntgen, datortomografi, magnetkamera, intervention och ultraljud, där vi utför varierande undersökningar för alla patientgrupper. Hos oss arbetar kompetenta röntgensjuksköterskor, radiologer, fysiker och undersköterskor.

Vi erbjuder

Vi välkomnar dig till en härlig och kompetent arbetsgrupp med en fantastiskt bra gemenskap, där vi tar hand om varandra och samarbetar för att ge patienterna den bästa vården. För att du ska få en bra start hos oss erbjuder vi dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram utifrån dina behov. Kompetensutveckling och vidareutbildning är något vi värderar högt och vårt mål är att ligga i framkant och vara ledande inom vårt yrke. 

Vi arbetar med den senaste utrustningen på marknaden och hos oss finns möjlighet att arbeta med avancerade tekniker. Vi har till exempel världens första kliniskt godkända fotonräknande skiktröntgen, där tekniken ökar bildkvaliteten så mycket att stråldosen i många fall kan halveras och kontrastmedelsmängden reduceras. 

Som anställd hos oss får du dessutom ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder, till exempel friskvårdsbidrag, tillgång till personalgym och möjlighet att ansöka om personalbostad.

Om tjänsten

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du utföra både akuta och planerade undersökningar. I vår verksamhet är ingen dag den andra lik, du har varierande och lärorika arbetsuppgifter och du har dagligen ett nära samarbete med radiologer och undersköterskor. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ta hand om patienter, utföra undersökningar och optimera bilder. Även handledning av nya medarbetare och studenter ingår i rollen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd under dag- och kvällstid. Helgtjänstgöring förekommer. 

Vi söker

Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, ser möjligheter i förändringar och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. 

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad röntgensjuksköterska.

Meriterande: Erfarenhet av DT och/eller MR.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV

2. Personligt brev (frivilligt)

3. Yrkeslegitimation 

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/


Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm