Röntgensjuksköterskor till Radiologi i Huddinge

Huddinge
Ansök senast: 2022-10-16

Medicinsk Diagnostik Karolinska


Är du utbildad röntgensjuksköterska och uppskattar ett arbete där du får en variation av både patienter och arbetsuppgifter? Har du dessutom ett särskilt intresse av att arbeta natt med olika modaliteter så som datortomografi och konventionell röntgen? Då ska du läsa vidare!

Sedan i mars 2020 har delar av vår verksamhet i Huddinge flyttat in i Karolinska Universitetssjukhusets högteknologiska lokaler som är centrum för röntgen, intervention och operation. Det innebär att vi jobbar i nya fräscha lokaler med modern maskinpark. Vi har flera datortomografer där vi utför varierande undersökningar för alla patientgrupper. Nu behöver vi fler i vårt team och söker dig, framtida kollega, som är intresserad av att arbeta med oss på natten.

Vi erbjuder

Vi välkomnar dig till en härlig och kompetent arbetsgrupp där vi tar hand om varandra och samarbetar för att ge våra patienter vård i toppklass. Vi ser kompetensutveckling som en förutsättning för att kunna upprätthålla och vidareutveckla vår verksamhet, vilket innebär att vi värdesätter dina intresseområden och uppmuntrar till individuell utveckling.

Hos oss erbjuds du:

 • Individuell inskolningsplan.
 • Utbildning i handledning av studenter och nya kollegor.
 • Interna föreläsningar.
 • Arbete med medicinteknisk utrustning.
 • Utrustning som är senaste på marknaden.
 • Möjligheter till kongresser och externa kurser/utbildningar.
 • Möjlighet till vidareutbildning på avancerad nivå såsom Magister, PhD med mera.
 • Att ingå i en härlig och kompetent arbetsgrupp!

Självklart får du som anställd ta del av våra fina förmåner!

Om tjänsten

Som röntgensjuksköterska hos oss med nattjänstgöring arbetar du med varierande och lärorika arbetsuppgifter såsom avancerade thorax, buk- och neuroprotokoll samt sedvanliga akuta genomlysnings- och konventionella undersökningar. Du samarbetar tätt med avdelningens radiologer och undersköterskor. I vår verksamhet på natten har vi akuta patienter från akutmottagningen samt inneliggande vilket betyder att ingen dag är lik den andra i olika komplexa situationer.

Annonsen avser en tillsvidaretjänst med 100% nattjänstgöring. Start enligt överenskommelse.

Vi söker

Hos oss är en dag sällan den andra lik, vilket innebär att du bör vara trygg i en föränderlig vardag där oväntade situationer uppstår. Du följer struktur och planering, men är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund. 

Du har förmåga att se helheter och tar hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vidare är du lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt. 

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad röntgensjuksköterska med tidigare erfarenhet inom Datortomografi och konventionell röntgen.
 • Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift. 

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet från jourtjänstgöring/akutverksamhet, avancerade studier och/eller handledarutbildning. 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och de lediga tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte på att höra av dig om du har några funderingar.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV

2. Personligt brev (frivilligt)

3. Yrkeslegitimation

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.


Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.


Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm